Om Pia Hellertz nya bok

Pia Hellertz har gett ut en ny bok igen. Hon har tidigare bl.a. gett ut boken Paradigmskifte på gång (2012) som jag har läst och skrivit en kort recension om. Jag rekommenderar alla hennes böcker. Hon har en speciell förmåga att formligen dammsuga världen på information och sammaställa den kort och koncist. Genom att läsa hennes böcker känner åtminstone jag att jag får hundra böcker på köpet.

Den nya boken heter Att leka Gud!: om klimatdebatten, geoengineering och en ny världsordning (2015) som jag precis har läst och skrivit en recension om på Bokus, se nedan. Pia nämner min bok Monetärdemokrati som en av sina referenser vilket jag uppskattar mycket och är tacksam för. Tack Pia!

Vill du få höra opartiska röster från ca 400 källor om vad som är Sanningen med stort S - läs Pias nya bok. Finns på Bokus och Adlibris.

 

En bred helhetsbild

När det gäller information är fallet ofta att man bara får en smal aspekt av ämnet och att det finns särintressen bakom den sanning som förmedlas. Men om vi vill kunna vaska fram den absoluta Sanningen gäller det att ha tillgång till så mycket information som möjligt som vi kan processa med hjälp av vår intelligens och – inte minst – vår intuition.

I boken ”Att leka Gud! Om klimatdebatten, geoengineering och en ny världsordning” har Pia Hellertz gjort en sammanställning av en enorm mängd referenser, ca 400 stycken, där många av dem är böcker. Hon sammanställer det som sägs i dessa kort och koncist och varvar med egna analyser och reflexioner. Detta gör att man efter att ha läst boken känner till essensen i alla dessa 400 källor. Denna enorma helhetsbild, denna koncentrerade kartläggning, är ett gott fundament för att effektivt kunna göra egna djupare efterforskningar genom att följa referenserna. Pias bok är som ett Google i miniatyr för ämnet i fråga. Bara att följa länkarna, informera sig och bilda sig sin egen uppfattning om Sanningen med stort S.

Är den globala uppvärmningen bara påhitt? Vad är Romklubben, Bilderberggruppen, Council of Foreign Realtions, Trilaterala kommisionen, Agenda 21 och Earth Charter egentligen? Varför stannar strimmorna kvar efter flygplanen (chemtrails) nuförtiden och sväller upp till stora dimbankar? Vad är det egentliga syftet med HAARP, LOIS, LOFAR och EISCAT? Och varför står det sedan 1980 fem stora stenblock uppresta i delstaten Georgia med bl.a. följande text: ”Behåll mänskligheten under 500 miljoner i ständig balans med naturen”?

Är Sanningen med stort S att det finns en dold maktelit av psykopater som vill utrota 90% av mänskligheten? Som får nazismens och kommunismens mord på några miljoner människor att framstå som ingenting? Läs Pias bok och gör din egen bedömning. En mer koncentrerad kartläggning av de olika röster som finns får man leta efter.

92 visningar
© Averbis förlag | Kontakt